Til mødearrangører

Bestyrelsen i SDN har samlet retningslinjer og praktiske informationer for arrangører af hhv. Kvartalskurser og Årskurser. Ved tvivlsspørgsmål kan rettes henvendelse til bestyrelsens kvartals- og årsmødeansvarlige.

  • Vejledning til forhåndsgodkendelse af kurser ved fagnævnet [PDF]
  • Retningslinier for afholdelse af kvartalskursus i Selskabet Danske Neuropsykologer [PDF]
  • Tjekliste til kvartalskurser [PDF]
  • Retningslinier for afholdelse af årskursus i Selskabet Danske Neuropsykologer [PDF]
  • Tjekliste til årskurser [PDF]
  • Godtgørelse af rejseudgifter og andre udgifter [link]
  • Tilmelding til kurser foregår via nemtilmeld.dk [link].
  • Vejledning til at lave flettebrev i Word [PDF]
  • Kursusbevis skabelon [docx]

Tidligere møder

Her kan du finde oplysninger om nogle af selskabets tidligere møder. Tanken er, at eksempler på tidligere arrangementer kan inspirere i planlægningen af nye.

En af Selskabets store opgaver, har fra starten været at arrangere kvartals- og årsmøder. Det er altid skiftende arrangører, der melder sig til at afholde møderne. Kvartalsmøder foregår rundt omkring i landet. Årsmødet kan godt skifte lokation, men afholdes som hovedregel i Nyborg, hvor selskabet sørger for, at der er booket lokaler flere år ud i fremtiden.

Traditionen med faglige kvartalsmøder i forskellige dele af landet er aldrig blevet brudt. Der afholdes kvartalsmøder i 1., 2. og 4. kvartal. Mødet i 3. kvartal er Årsmødet, der som oftest ligger i slutningen af september over to dage (typisk torsdag- fredag). Ifm. Årsmødet afholdes også Selskabets årlige generalforsamling.

I en årrække fra 1991 til 2001 afholdtes årsmøderne ved Vejlefjord men flyttede senere primært til Hotel Nyborg Strand. Dette bl.a. fordi kapaciteten ved Vejlefjord blev for lille og Nyborg er mere tilgængeligt og centralt placeret i landet. Der har dog også været helt andre lokationer for årsmødet. I 2004 afholdtes årsmødet fx ved Grand Hotel i Odense, i 2013 ifm. 25-års jubilæum på Hindsgavl slot i Middelfart og i 2019 på Hotel Comwell Hvide Hus i Aalborg.

Du kan finde eksempler på mødeprogrammer ved at søge på 'SDN' i kursuskalenderen.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System